Proefles

Wij bieden dé manier om kennis te maken:

Een vrijblijvende proefles zonder verplichtingen!

Tel: 0623835080

info@rijcoachamstelland.nl

Vrijblijvende proefles Amsterdam

Wil je starten met rijlessen, maar twijfel je nog aan voor welke rijschool je gaat kiezen? Je stelt jezelf vragen als: Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb? Waar lessen mijn vrienden? Is mijn instructeur vriendelijk en kan hij of zij goed uitleggen? En niet onbelangrijk: hoe duur zijn mijn rijlessen?

Wanneer je nu kiest voor een intake bij Rijcoach Amstelland kunnen we jou direct inzicht geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben en welk rijlespakket en actie het beste bij je past! Tijdens de intake maak je ook direct kennis met je instructeur. Je weet dan meteen waar je aan toe bent!

 

over ons

 

Rijcoach Amstelland

Onze Rijschool is gevestigd in Amstelveen en heeft kwaliteit, professionaliteit, lage lesprijzen en goede service. Er wordt rijles gegeven in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn en omgevingen.

Samen met je instructeur bepaal je het aantal rijlessen en plannen we het examen. De praktijklessen duren 60 minuten. Het is mogelijk meerdere rijlessen per week te volgen of lessen van 1 ½ of 2 uur te volgen. Je wordt van huis of van een andere plaats opgehaald en teruggebracht. Je rijdt tijdens het lessen altijd in dezelfde lesauto en met dezelfde instructeur. De lesauto is rookvrij en voorzien van de modernste technieken.

De lesuren worden helemaal aan jou aangepast, veel leerlingen willen langer achter elkaar rijden zodat je veel meer ervaring opdoet. Heel gunstig is dan dat je niet hoeft te wennen aan de auto, in tegenstelling tot maar 1 uur per week te rijden, waardoor er meer tijd is om het nieuwe lesonderdeel te leren. De lestijden zijn heel flexibel, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds maar ook in het weekend kan er gereden worden. In overleg zelfs op zondag.

Bel ons:

0623835080

Mail ons

info@rijcoachamstelland.nl