OP TIJD THEORIE-EXAMEN HALEN

Bereid je goed voor op het theorie-examen

Theorie leren en in één keer sla­gen voor je theorie-examen? Dat wil iedereen, maar slechts de helft van de leerlingen slaagt voor het theorie exa­men! Veel mensen denken het theorie-examen ‘wel even te halen’ en zakken hier­door. Een goede instelling is belan­grijk tij­dens de peri­ode dat je je rijbe­wijs B wilt halen. Dit begint bij con­cen­tratie en een gede­gen voor­berei­d­ing.

 

Reserveer je theorie-examen meteen als je start met je rijopleiding!

Het bijtijds reserveren van het theorie-examen heeft ook als voordeel dat je naar deze datum kunt toew­erken. Je kunt hier­door ook je theorie-cursus bestellen waar­door je goed van start kunt gaan.

 

Neem de tijd om de stof te kun­nen leren en oefenen

Er zijn veel hoofdstukken die je moet leren en oefenen, deze kun je niet in een dag in je hoofd stam­pen. Neem hier echt ruim de tijd voor, het liefst enkele weken. De huiswerkbelasting is ongeveer 30/40 uur. Uiterlijk voor je 15e rijles moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen!

 

In onze Webshop vind je theorie boeken, online examen trainingen en internet opleidingen voor je autorijbewijs

Bezoek onze theorie webshop en kies het product dat bij je past. Door de theorie opleidingen met elkaar te vergelijken kun je een goed doordachte keuze maken. Je kiest en koopt een theorie cursus en reserveert een theorie examen op een datum en tijdstip dat jou uitkomt. Voor online producten ontvang je direct via de e-mail je inlogcode. Je kunt dus meteen beginnen met theorie leren.

cbr