THEORIE WEBSHOP

Theorieboeken, Internetopleidingen en online examentrainingen

Bij Rijcoach Amstelland bieden wij je de mogelijkheid om de theorie in je eigen tempo te leren.

Daarom bieden wij in onze webshop alle leermiddelen aan waardoor jij snel je theorie kan halen zowel in boekvorm als digitaal, ook het oefenen op smartphone of tablet is mogelijk!

 

Waarom Theorie Webshop?

  • Al meer dan 3,8 miljoen geslaagden
  • Maak gratis oefenvragen
  • Speedtheorie auto, motor en bromfiets

Laat de theorie niet liggen
De theorie hoort er nu eenmaal bij en hoe eerder je ermee begint hoe beter je de informatie verwerkt tijdens de praktijklessen.
Als het ware valt de puzzel hiermee in elkaar.
Wil je een examen of Tussentijdse Toets aanvragen dan moet je ook in het bezit zijn van een theoriecertificaat.
De minimale leeftijd waarop je theorie-examen kan doen is 16 jaar.
Het Theoriecertificaat verliest zijn geldigheid na 18 maanden.

Hoe gaat het bij het theorie-examen

Het theorie-examen duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit 2 onderdelen te weten gevaarherkenning waarover je 25 vragen krijgt, En het 2e onderdeel gaat over de verkeersregels en inzicht. Er zijn 30 vragen over de verkeersregels en 10 over het verkeersinzicht.
Gevaarherkenning: hierbij gaat de vraagstelling over hoe je zou handelen in een verkeerssituatie bijvoorbeeld remmen, gas los of niets doen.
Bij dit onderdeel moet je minimaal 13 van de 25 vragen goed beantwoorden.
Verkeersregels: Bij dit onderdeel krijg je ja/nee vragen, invulvragen waarbij je een getal moet invullen en meerkeuze vragen.
Bij dit onderdeel moet je minimaal 35 van de 40 goed beantwoorden.
Na het examen krijg je direct te horen of je geslaagd bent.

Oefenmaterialen

De leermiddelen die je bij ons kunt bestellen zijn van VekaBest, Dit is een van de grootste leermiddelen fabrikant op de Nederlandse markt. En ook zij hebben het CBR geholpen bij het maken van de officiële examens.
Daarom zal je ook zien dat als je naar de webshop gaat dat het logo van Rijcoach Amstelland en Theorie-leren samen staan vermeld. Theorie-leren is een onderdeel van VekaBest.
De voornaamste reden dat wij voor VekaBest hebben gekozen is de hoge kwaliteit en zekerheid die die zij bieden en dat is precies hetzelfde wat Rijcoach Amstelland ook doet!