Rijschool Amstelland

RIJCOACH AMSTELLAND

Waarom een Rijcoach in plaats van rij-instructeur?

 

Een rijcoach is meer dan een rij-instructeur. Natuurlijk leid ik je op tot het behalen van het rijbewijs categorie B, op de manier waarop je dat van een instructeur mag verwachten. Maar daarnaast doe ik meer voor je. Autorijden is veel meer dan een voertuig besturen. Verantwoordelijkheid, veiligheid en zelfstandigheid spelen een grote rol. We werken dus ook samen aan je verkeersinzicht.

Qua lesgeven kies ik voor hoge kwaliteit, persoonlijke begeleiding, een prettige sfeer en structuur in de lesopbouw en waarbij het lestempo altijd op jou persoonlijk is afgestemd.

Veilige weg naar je rijbewijs

 

Rijcoach Amstelland is een dynamische rijschool in Amstelveen, Amsterdam en omgeving die een RIS-gecertificeerde rijopleiding biedt aan iedereen die van plan is het RIJBEWIJS-B wil gaan halen.

Je krijgt een goede en gedegen rijopleiding volgens de Reguliere methode of  RIS (Rijopleiding In Stappen) en een zeer persoonlijke begeleiding van start tot volgroeid beginnend bestuurder.

Het lesgeven gebeurt volgens de allernieuwste normen met betrekking tot veiligheid en milieu, “het nieuwe rijden”.

 

Zoek je een goede rijschool in Amsterdam?

 

Wil je binnenkort je rijbewijs halen in Amsterdam, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding bij je past? Of wil je eerst kennismaken met Rijcoach Amstelland? Maak gebruik van een vrijblijvende proefles! Tijdens deze autorijles maak je kennis met de rij-instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je inzicht in je rijvaardigheden.

Vrijblijvende proefles en opleidingsadvies

 

Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Om zoveel mogelijk uit je rijlessen te halen krijg je altijd autorijles van dezelfde instructeurs en in dezelfde lesauto. Voor de autorijlessen afhankelijk van je adres meestal komt Rijcoach Amstelland je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet.

GEGEVENS

 

RIJCOACH AMSTELLAND

Postadres (géén bezoek):

Punter 99

1186PN Amstelveen

 

 

020 – 7890687
06 – 23835080
info@rijcoachamstelland.nl

 

K.v.K Handelsregisternr: 56263716
Rijschool CBR registratie nr: 4469R4
BTW-nummer: NL244347876B01

Rijcoach Amstelland

EEN VELIGE WEG NAAR JE RIJBEWIJS